Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-85430695
Mobilni: +8615058668728
Faks: + 86-579-82401331
E-mail: admin@zjaijie.com
Adresa: 2. sprat, blok 13, okrug DALUJIN, ulica Choujiang, grad Yiwu, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Vijesti > Sadržaj
Koja je tvoja ideja kada dobavljači savjetovati da ide sve?
Feb 04, 2018

Koja je tvoja ideja kada dobavljači savjetovati da ide sve?

 

Počnimo s interesantna tema, koja je tvoja ideja kada dobavljači savjetovati sve što oni mogu napraviti?  Sve što ne znači industrije ali možda svoje industrije, istog radnog procesa, istih ili sličnih materijala, iste metode za oblikovanje itd. Zašto spominjemo, jer imali smo razgovor s jednim od naših prijatelja, savjetovao da ako naši klijenti ima nešto drugo samo u vezi s njegovom sektoru, upoznati s njim, kao što su gumene, plastične, pjena stavke, zapravo mi odoljeti na umu, ne zbog riječi bi ikad Ništa, ali nesiguran osjećaj. To je tipičan fenomen, dobavljači reći klijentima, ovo možemo, možemo napraviti, to je vrlo jednostavna, postoji ništa strašno, savjetujemo ako slušaš ovo, samo Pazi, ako ćete započeti suradnju, pokušajte prvo bez rizika.  Zapravo u starijim godinama, kada smo radili s našim partnerom iz sad-a, prikupili smo iskustvo sa stotinama dobavljača, dobavljač rekao bi, nema problema, dok je on stvarno zna što klijenti žele?   Kako to napraviti? Kako možete vjerovati možeš uspjeti?  Čak i ne pokažemo pravi proizvodi odmah, dok pričamo nešto gosti Pozdrav na sirovinu, kalupljenje, uzorkovanje, izrade, provjere kvalitete, proizvodnje i sl. oni će se osjećati mnogo opušteniji i sigurni za pokretanje na temelju tih podataka?

 

Naravno, ova tema podsjeća nas na, mi smo dobavljač, i mislim da iz perspektive kupaca, kad su provjerili nova dobavljača, što im je stalo?  Sigurno plaćanje, dobre kvalitete, dobru uslugu, pravovremenu dostavu?   Moramo odgovoriti na e-mailove iskreno s našim vrijednostima, ne Obećavamo možemo napraviti sve što želite, samo molim te nas savjetovati što točno trebate, mi ćemo savjetovati nakon tijekom provjere, a povratne informacije sa svih detalja cijena, prešanja/uzorkovanja, radnog vremena itd. uz savjete o izrade ako mislimo ikakve prilagodbe će biti od pomoći na smanjenje troškova ili kvalitete. I ima jedna stvar važna, ako postoje problemi u proizvodnji napredak uzimanje odgovornost je jedino rjesenje, jer obećava klijentima prije otkazivanja možemo napraviti sve za tebe, ali odbijaju biti odgovoran kad problemi događaju u na proizvodnja će povrijediti kupaca, kao i naše odnose.

 

Kupnja nije samo razmjena između novca i proizvoda, još važnije je kredit i povjerenje, kao i most, onda će sve biti prirodni uspjeh.

 

Partner sa AIJIE za prilagođavanje odličju pozlaćeni/obložena zlato srebro Bronca škola medalje medalju nagradu, medalju šampion, različite medalje, pločice s lanca, golf lopta za kavu, označivači knjiga itd.