Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-85430695
Mobilni: +8615058668728
Faks: + 86-579-82401331
E-mail: admin@zjaijie.com
Adresa: 2. sprat, blok 13, okrug DALUJIN, ulica Choujiang, grad Yiwu, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Vijesti > Sadržaj
Što utječe na rezultat u poslovne pregovore?
Feb 01, 2018

Kako poduzeće će biti bolje i bolje?    Postoji jedno važno: svaki osoblja u ovoj kompaniji treba proučiti i poboljšati sebe svaki dan, sastanak, učenje jedni od drugih ili čitajući knjige onda vježbanje i dijeljenja s drugima.

 Danas imamo sastanak, čitanje salon, ima jednu temu iz knjige koje je napisao Colleen Stanley USA, a mi smo razgovarali što će učiniti kada klijent pregovarati o cijeni?  Odbijaju odmah ili dat popust odmah doći na red?   Mi smo imali neko iskustvo, neki kupci žale naša cijena je 20% veći od drugih proizvođača, a zašto su još uvijek kupiti od nas?  Više od 20% vrijedi? Danas sve je transparentno, sirovina i ostalim troškovima, čak i naš trošak je nešto viša, što klijenti trebaju iz nižu cijenu?  Kredit: provjerite je li sigurno plaćanje, bolje razumijevanje: dobra suradnja i komunikacija u cijelom procesu da bi glatko nalog?  Odgovornost: jamči da će se sve riješiti u slučaju bilo kakvih problema? i sl. ne raspravljati s našim klijentima, razmisli i odluči Ovisno o našim zajedničkim interesima, imamo isti cilj, Ispraviću stvar i svi dobivaju profit.

 

Hvala za čitanje, kupovina nagrada medalje keychains, pločice, auto značke itd.

Ako mislite da je AIJIE tvrtka se osjećate ugodno, slobodno nam e-mail, ne samo brinemo o upiti i narudžbe, pitanja su Dobrodošli!  I zadovoljstvom odgovoriti.