Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-85430695
Mobilni: +8615058668728
Faks: + 86-579-82401331
E-mail: admin@zjaijie.com
Adresa: 2. sprat, blok 13, okrug DALUJIN, ulica Choujiang, grad Yiwu, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Vijesti > Sadržaj
Uloga otvarača flaše
Nov 22, 2017

Život će često videti otvarač za flašu, otvarač za boce je mali komad, ali uloga otvarača flašice sadrži bogato znanje, otvarač flaša se pravi po principu fizičke poluge, koja se koristi za otvaranje boca za smanjenje snage oprema, čak i neke šipke ili veliki avioni u kuhinji službenog prostora će takođe koristiti mehaničko otvarač za flaše na fiksnoj traci ili platformi, pritiskanjem, guranjem i napredovanjem ovih tri koraka, pluta može da se izvuče za nekoliko sekundi , i, naravno, otvaranje otvarača flaše je odigrano do granice.

Najveći uticaj otvarača bočica je uštedjeti vreme, uštedjeti u radu, lako, a sada, uz kontinuirano poboljšanje estetike javnosti, sve više otvarača flašica ne samo da se usredsređuje na svoju ulogu, već u spoljnom tipu kreativniji elementi da se otvarač bočice čini živahnijim i zanimljivijim, jer je originalni jednostavni otvarač flaša dodao tačku životne zabave. Pojava raznovrsnih novih stilova otvarača flašica, dizajna jedinstvenog, elegantnog, velikodušnog, postao je neophodan život dobrog pomagača.

Za ljubitelje vina, otvarač za flašu treba da bude zgodan gedžet. Koristeći otvarač za flaše, možete koristiti manje brute sile da zaštitite zdravlje zuba. Osim toga, otvarač flaše je jeftin i bogat u modeliranju, široko se koristi u grupaciji kompanija koja kupuje poklone. Prijatelji, kolege, totalno proslava događaja, jednostavno, zgodno, lepo, dizajnerski smisao a sa otvaračem za flaše, uvek može učiniti puno zabave.

Prelepo putovanje života počinje upotrebom otvarača flaše i uživa u beskonačnoj pogodnosti i zadovoljstvu otvaranja bočice.