Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-85430695
Mobilni: +8615058668728
Faks: + 86-579-82401331
E-mail: admin@zjaijie.com
Adresa: 2. sprat, blok 13, okrug DALUJIN, ulica Choujiang, grad Yiwu, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Vijesti > Sadržaj
Lakše poslovno okruženje pod Decentralizacija
Feb 05, 2018

Danas naša tvrtka primjenjuje za nešto u trgovini i industriji biro, i prošlo je tek oko 2 sata, to je čudo ako se dogoditi i prije dvije godine. Kina igra još i važniju ulogu u svijetu, možemo reći, to je vrijeme ili trend, glavni razlog je velike reforme u posljednjih nekoliko godina, dobro je za sve uključene strane, poduzeća u Kini, kupci širom svijeta, a isto tako naše zemlje.

 

U ovom trenutku, transformaciju i modernizaciju Proizvodnih industrija unijeli kritičnom razdoblju hvatanja u koštac sa poteškoćama. Osim toga, cijela industrija se suočava sa takve probleme kao ozbiljne overcapacity, nedostatak potražnje i porasta troškova. Stoga, razvoj prerađivačke industrije treba vanjsko okruženje pogodno za poduzeće inovacija i transformacija i nadogradnji, ali također treba vladinih tijela produbiti pojednostavljenje moć i decentralizacija na povećati učinkovitost i vitalnost razvoj preduzeća

 

Počev od 2014, vlada je počela gurati za pojednostavljenje moć i decentralizaciju. Do 2017., premijer Li Keqiang smatra pojednostavljenje i decentralizacija kao "preskakanja pištolj" za vladu za pet godina za redom. U svom izvještaju rada vlade ove godine premijer Li Keqiang istaknuo: "držeći se načelo napredovanje politikom strukturnih reformi kao glavna linija, Nastavit ćemo stimulira vitalnost mikro subjekata, smanjenje neučinkovit opskrbe i proširiti učinkovita opskrba kroz jednostavan porezne olakšice, opuštanje pristupa i inovacija, "ćemo potpuno implementirati sustav upravljanja zalihama, smanjenje vladinog diskreciju i povećati na tržištu pravo na izbor." Ta su pravila vrijeme kiša prerađivačke industrije, to jest, nastaviti da se smanji opterećenje poduzećima, tako da tvrtke mogu promovirati reforme i nadogradnja na brži tempo i bonus transformacije i nadogradnji.


Danas klijenti više izbora dobavljača po cijelom svijetu, dok trošak nije jedini element, dobro vlada, razvili transportni sustav i industrija lanca i sl. zaštita glatke i sigurne kupovine!