Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-85430695
Mobilni: +8615058668728
Faks: + 86-579-82401331
E-mail: admin@zjaijie.com
Adresa: 2. sprat, blok 13, okrug DALUJIN, ulica Choujiang, grad Yiwu, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Vijesti > Sadržaj
3500pcs vojni pas tag za muškarce vojni dar, naš klijent ne nastavite pravovremeno zbog carenessless kako važan pravilan proizvodnju raspored je?
Jan 31, 2018

Danas smo primili hitno e-mail od našeg klijenta u sad-u, imaju pogled na detalje ispod: klijent kaže, izgleda da je ovo bio gurnut sa strane ovamo za praznike i izgleda da smo zaboravili poslati polog za 3500pcs vojni pas oznaka naloga. U svakom slučaju - gdje smo sa ovim?  Ima li šanse da se završe prije kineske nove godine?  A troškove transporta - ćete vidjeti što je trošak za zrak nasuprot more?


Naravno, kad vidi ovu e-poštu, osjetio zabrinut za klijente, dok mi je poslao preko 5 puta e-mailove na guranje i potvrditi iako je bilo bez bilo kakve povratne informacije, mislili smo da je narudžba otkazana, ali sada, kineska nova godina dolazi, mi smo vrlo zauzet sa ordes koja treba da b e otplovili prije CNY hitno, što više izbora moramo napraviti nove narudžbe?


Vjerujemo da klijent je nervozan zbog toga, neka se više info.to znam što je rok, onda planirati na kalup, proizvodnja, dostava (prema brza uz izuzetno visoke cijene) barem u realease klijenta pritisak.


Ponekad, vremena je dovoljno za nekoliko redova, savjetujemo ipak nastaviti redoslijed pravovremeno, inače je kasno kad shvatite odjednom


Prilagoditi sportske medalje, kapa otvarač za boce, dog tag, knjiga Marka, pojas kopče i sl. iz Kine, slobodno nam e-mail, hvala