Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-85430695
Mobilni: +8615058668728
Faks: + 86-579-82401331
E-mail: admin@zjaijie.com
Adresa: 2. sprat, blok 13, okrug DALUJIN, ulica Choujiang, grad Yiwu, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Vijesti > Sadržaj
Razvoj otvarača flašica
Nov 22, 2017

Sa pojavom i razvojem savremene industrije, otvarač boca od prve generacije do treće generacije, od prvobitnog plastičnog otvarača boce do raznovrsnog visokotehnološkog otvarača boca, prošao je decenije razvoja. Neki kažu da je tradicionalni otvarač flaša alat koji koristi "divlja gospoda", zatim, uz pojavu pneumatskog otvarača flaše i električnog otvarača flašica, "Savage džentlmen" postaje elegantniji i postaje pravi gospodin.

Prva generacija: Tradicionalni otvarač flašica.

Tradicionalni otvarač boca uglavnom predstavlja plastični ručni otvarač za bočice. Nedostaci ovog otvarača bočice su očigledni: 1, laborious, 2, neprikladan za upotrebu žena i djece, 3, strani zvaničnici nisu lijepi;

Druga generacija: Otvarač za flašu od nehrđajućeg čelika, otvarač za leptir, otvarač bočice za otvaranje hippocampusa, otvarač metalne boce, višenamenski otvarač flašica, otvarač za bočice sa vazdušnim pritiskom i električni otvarač za flaše (prototip) ova generacija otvarača flašica počela je da se pojavljuje funkcionalna diverzifikacija, upotreba, kao što je otvarač za flaše od nehrđajućeg čelika u nožu, odigrala je ulogu u sečenju limene folije Dok je metalni otvarač za flaše počeo koristiti princip poluge kako bi se postigao praktičan i štedljiv efekat; Progres u ovoj generaciji otvarača bočica je pojava treće generacije pneumatskog otvarača flašica i prototipa električnog otvarača flaše, koji postavlja temelje za treći generator vazdušnog pritiska i električni otvarač za flaše.

Nedostaci ove generacije otvarača flaša su takođe očigledni, prvo, da se ne otarase labavih nedostataka, iako nije pogodno za dame da koriste; Metalni otvarač je počeo da koristi neke fizičke principe, ali proizvod je bio gomilan i nespretan. Pritisak vazduha i električni otvarač bočica nisu tehnički zreli, a izgled nije lep.

Treća generacija: Otvarač flaše za vazdušni pritisak Električni otvarač za flaše.

Ova generacija otvarača flaša, uključujući pneumatski otvarač za flaše, električni otvarač flaše (suvi električni otvarač za flaše i otvarač električnog otvora za flaše) razvijen je na osnovu druge generacije, na pritisak vazduha i električni otvarač za flašu za predstavnika, oslobodite se one ili dve generacije otvarača bočice za vino napornih, nespretnih nedostataka, tehnološki zrelog, elegantnog izgleda. Ova generacija otvarača bočice za vino je značajna funkcija automatizacije, savršena upotreba savremene tehnologije za otvarač bočice za vino, uštedu vremena, štednju u radu, udobno i brzo, pogodnije za žene da koriste.


Sljedeći: Poreklo medalje